12 Mayıs 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

ANKARA’DA KARAMAN GÜNLERİ

ANKARA’DA KARAMAN GÜNLERİ

 Ankara’da 4 günlük sürmesi planlanan Karaman Tanıtım Günleri için ulusal düzeyde tanıtım organizasyonu yapmayı hedeflediklerini belirten Dernek Başkanı Veli Bozkır.

08-11 Mayıs 2014 tarihinde Atatürk Kültür Merkezinde Karaman tanıtım günleri yapacaklarını belirten Bozkır;

Ankara'da Karaman Tanıtım Günleri için hayal dünyamızı zorluyoruz. Asırlar boyu Türklere, Türk Kültürüne ev sahipliği yapmış, Türk Dili'nin başkenti Karaman için yapacağımız çok şey olduğunu görüyoruz ve Atatürk Kültür Merkezinin ön kısmını yaklaşık 1300 m2 lik alanı açık hava müzesine dönüştüreceğiz... Çalışmalarımız sürüyor. 11 Şubat sabahı 07.00 treniyle toplantı için Karaman'a gidiyoruz. Bizim heyecanımıza ortak olan Karaman Valimiz Sayın MUrat KOCA ve tertip komitesine organizasyonda ter döken ve destek veren hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

 “Başkentte yapacağımız Karaman tanıtım günleri için Ankara’da belirli noktalara afişler koyacağız. Üniversite, STK’lar Derneklerimiz, Kurumlarımız gibi birçok kuruluşun da katılımı ve desteği ile Karaman tanıtım günlerini gerçekleştireceğiz..

Karaman’da esnafımızı da Karaman günlerimizde tanıştırma fırsatı bulacağız. Yerel lezzet ve ürünlerimiz, yöresel oyunlarımız, halk oyunlarımız,  bu özel günlerde açılacak stantlarda yer bulacak. Bu işin de can damarı yerel basın. Bunu çok önemsiyoruz. Bugüne kadar yalpan toplantılarda bunun eksikliğini yaşadık. Basının önemini biliyoruz. Onun için sizlerin de desteğinizi bekliyoruz.

Bizim amacımız Karaman’ın tanıtımına destek vermek ve bunu bir ivme haline getirmektir. Ümit ediyoruz ki, Karaman Tanıtım günleri ile ilimiz ulusal anlamda daha da boyut kazanacak.”dedi.

hazırlıklarımızda belli bir aşamaya geldik, kusursuz bir organizasyon için Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımla birlikte yoğun mesai yapıyoruz. Bu çalışmalardan yüzümüzün akı ile çıkacağımız inancı ile saygı ve selamlarımı sunuyorum.





yukarı çık