11 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Çalışkan'ın Yeni Yıl Mesajı

Başkan Çalışkan'ın Yeni Yıl Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yeni yıl nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan: "2016 yılının ülkemizde ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, hep birlikte, huzur, kardeşlik, başarı ve hizmetlerle dolu nice yıllara kavuşmayı diliyorum" dedi.

 

            Başkan Çalışkan mesajında:

 

            “Değerli hemşehrilerim; acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken, geleceğe dair umudumuzu ve memlekete hizmet etmek adına heyecanımızı bir an bile yitirmeden, huzur içerisinde yeni bir yıla daha giriyoruz. Geçmiş yılın muhasebesini yaparak, gelecek yılın daha güzel, daha mutlu ve daha huzurlu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

            Geçtiğimiz yıl boyunca, şehrimiz ve ülkemiz adına yaşanan güzelliklerin yanı sıra maalesef hepimizi üzüntüye boğan birçok olay da yaşandı. Yakın coğrafyamızda yaşanan olaylar nedeni ile milyonlarca Müslüman kardeşimiz, kan ve gözyaşı dolu bir yıl geçirdi. Ülkemizde ise birlik ve kardeşliğimize kast eden hain eller boş durmadı. Ama inanıyoruz ki, millet olarak üzerimizde oynanan oyunları birlik ve beraberlik içerisinde bozacağız. Allah'ın izni ile tarihte olduğu gibi yine millet olarak bu coğrafyada huzuru, barışı ve kardeşliği hâkim kılacağız.

"2016 Yılı Da Yatırım Ve Hizmetlerle Dolu Bir Yıl Olacak"

            2015 yılında Karaman Belediyesi olarak birçok proje, hizmet ve yatırımı hayata geçirdik. Bir yandan da 2016 yılında gerçekleştirmeyi planladığımız proje ve yatırımların hazırlıklarına başladık. Karaman'a ve ülkemize daima hizmet ederek, vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek ve daha yaşanabilir bir kent için sürdürdüğümüz hizmet aşkı, yeni yılda da devam edecek. İnşallah 2016 yılı da yatırım ve hizmetlerle dolu bir yıl olacak. 2016 yılının ülkemiz ve milletimiz başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur, sevgi ve kardeşlik getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum" dedi. 

yukarı çık