18 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

BAYRAK ŞEREFTİR, BAYRAK NAMUSTUR

BAYRAK ŞEREFTİR, BAYRAK NAMUSTUR

Diyarbakır da Türk Bayrağını indirenlere inat, 1-23 nisan tarihleri arasında Karaman  da  bulunan bütün binalara bayrak asılması için çağrıda bulunuyoruz.
Bu çağrıda ki amacımız ; Hainlere, bölücülere, eyyamcıya, etnikçiye bu vatanın sahipsiz olmadığını gösterip, Türk Bayrağını tahrik olarak gören, bayrağa sahip çıkmayı şov olarak değerlendiren zihniyetleri yerle bir etmektir.
PKK terör örgütünün eline düşen Hukümet, Milli kimliği kabullenmeyen, Millet nedir bilmeyen, milliyetçilik nedir anlamayan bir zihniyete sahiptir. Bu zihniyetin açılım ortağı olan PKK da namus ve şeref simgesi şanlı bayrağımızı bez parçası olarak tanımlamaktadır.

Diyarbakır da meydanları PKK paçavraları ile donatıp, Şanlı Türk Bayrağımızı hiçe sayan bu zihniyet zıvanadan çıkmış durumdadır.

Canibaşının muhatap alındığı bu ortamda hukümet te görevli olan kişiler , ortamı olumlu bulup, umut verici olarak adlandırırken, Türk Devleti hafife alınmıştır.Rengini şehit kanlarından almış, milletimizin bağımsızlık sembolü olarak hürmetle selamladığımız, hayranlık duyarak dalgalanmasını izlediğimiz Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı lekeletmeye, kirletmeye, hakir görmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Bu yüzden olanları görmezden gelmeyerek  bayrağımızın aşağılanmasına sessiz kalmayacağız.

Bu hukümete bu bölücülere ve bu düşmanlara rağmen Şanlı Bayrağımızın var olmasını ve nazlı, nazlı dalgalanmasını sağlamak için TÜRKÇE NE  VE  TÜRK BAYRAĞINA SAHİP ÇIK, SEN DE EVİNE BİR BAYRAK AS.

BAYRAK BİR BEZ PARÇASI DEĞİLDİR, NAMUSTUR, ŞEREFTİR
yukarı çık