19 Mayıs 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜNVER İDDİALI KONUŞTU

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜNVER İDDİALI KONUŞTU

 Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Teşkilatı emeklilere ve muhtarlara özel düzenlediği yemek programında konuşan CHP Belediye Başkan adayı Merih Ünver büyük alkış topladı.

 

Programda konuşan Karaman Emekliler Derneği Başkanı Abdullah Yılmaz, Emeklilere verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirtti. Programın devamında konuşan CHP Merkezi İlçe Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, son günlerde gündemden düşmeyen yolsuzluklara vurgu yaparak Türkiye'de Hukukun kalmadığını belirterek Hükümet Eleştirdi.

 

Demosan Otel'de ki CHP'nin Programına katılan yüzlerce Emekli ve Muhtarlara seslenen CHP Belediye Başkan adayı Merih Ünver'in konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Büyük ilgi gören Merih Ünver, eğer seçimi kazanırlarsa Emekliler Derneği Başkanının da Belediye de toplantılara katılacağını yerel yönetim çalışmalarına ortak edeğini söyledi.

 

CHP Belediye Başkanı Merih Ünver konuşmasında; " Bende bir emekli olarak duygularınızı anlıyorum, emekliler bir tarafa atılacak bir kesim değildir. Onlara imkanlar tanımak ve Belediyenin imkanlarından ücretsiz istifade ettirmek bizim görevimizdir." dedi.

Haber Videosu


yukarı çık