13 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Hizmet Gıda 6. Şubesini açtı

Hizmet Gıda 6. Şubesini açtı

 Karaman'ın en köklü alışveriş merkezi olan Hizmet Gıda Alışveriş Merkezi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Yaklaşık 40 yıldır Karaman'da Hizmet yapan Hizmet Gıda AVM 6. Şubesini Larende Mahallesinde açtı. İbrahimbey İlkokuluna giderken sağ tarafta bulunan yeni şube bugün saat: 11.00'de Karaman İl Müftüsü Nuri Değirmencioğlu'nun dua okumasıyla açıldı.

Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Açılışa özel olarak ürünlerin fiyatlarının uygun olması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Hizmet Gıda AVM Genel Müdürü Durmuş Ali Genç, Karamaninsesi.com'a yaptığı açıklamasında; " Karaman halkına yıllardır hizmet eden ve İsmini de bu manada marka haline getiren Hizmet Gıda A.V.M olarak bugün 6. şubemizi açtık. Çok kıymetli halkımıza açılışımıza katıldıkları için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca yoğun gündemlerinden dolayı bizlere katılamayacaklarını belirtip hayırlı olsun temennisinde bulunan sayın Bakanımıza, Valimize ve Milletvekilimize teşekkür ediyorum. İnşallah burada da yılların verdiği tecrübe ile hizmetimize devam edeceğiz. Karaman halkı bizlere biz Karaman Halkına güveniyoruz.”













yukarı çık