11 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN AK PARTİ İLE DEVAM DEDİ

KARAMAN AK PARTİ İLE DEVAM DEDİ

 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman AK Parti İl Binası'nda yaptığı açıklamada, Karaman Belediye Başkanlığı'nı AK Parti'nin adayı Ertuğrul Çalışkan'ın kazandığını söyledi.
AK Parti Bakanından vekiline, Teşkilat mensubundan üyesine varana kadar parti merkezinde seçim sonuçlarını takip etti ve zafer kutlamalarına başladı.  Teşkilat binasında başlayan kutlamalardan önce Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün konuşmalarıyla teşkilat mensuplarına teşekkür ettiler. Ardından parti müzikleri eşliğinde eylenceler, havai fişekler ve konvoylar düzenlendi.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu olan ziraat mühendisi 49 yaşındaki Ertuğrul Çalışkan, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 44'ünü alarak seçimi kazanırken, ikinci parti ise yüzde 24 oy oranıyla MHP oldu. 2004 yılında Ak Parti'den Karaman İl Genel Meclisi üyeliğine seçildi ve bir dönem İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüttü. Halen Karaman Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Çalışkan evli ve 2 çocuk babası.




yukarı çık