Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

09 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN’IN GURURU CANSU

KARAMAN’IN GURURU CANSU

 Karaman’ın Alparslan orta okulunda sekizinci sınıf örgencisi Cansu Altunalan  Teknoloji Tasaım dersinde yapmış olduğu proje TRT Çocuk Kanalı tarafından düzenlenen “Binbir Cin Fikir” Proje Yarışmasında binlerce proje arasından seçilerek finale kalmaya hak kazanan Vali Ali Akan İlköğretim Okulu öğrencilerinden Cansu Altunalan ve Arzu Duranel,

Türkiye genelinde yapılan, TÜBİTAK ve çeşitli üniversitelerin öğretim görevlilerinden oluşturulan jüri tarafından seçilen ve 34 proje arasına giren Cansu Altunalan’ın yaptığı “Sinyal Verici Deprem Çantası “ile Arzu Duranel’in yaptığı “Fonksiyonel Kitap Okuma Koltuğu” binlerce proje arasından seçilerek finale kaldı.

Ülkemizin cin fikirli öğrencilere ihtiyacı olduğunu belirten İl Müdürü Sultanoğlu:

“Türkiye genelinde binlerce proje arasından öğrencilerimizin projelerinin TRT tarafından tanıtımının yapılması büyük bir başarıdır. Sizler gibi cin fikirli öğrenciler sayesinde bakış açımız genişleyecek, farklı alanlarda eserler ortaya koyulacak. Sizleri bu örnek çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, proje çalışmaları sırasında öğrencilerimize destek olan okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Salı günü TRT Çocuk kanalında Saat 21:10 da Cansu’ya destek olmak İçin tüm Karaman Halkını duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık