Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

08 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

MHP'Lİ BAŞKANLAR AKP YOLUNDA!

MHP'Lİ BAŞKANLAR AKP YOLUNDA!

Ayrancı,Kazım Karabekir, Güneyyurt ilçesi ile Akçaşehir beldesinin MHP’li başkanların Ak Parti’ye geçeceği iddia edildi.

Mahalli seçimlerin için geri sayım sürerken, Karaman’da hedefini 11-0 olarak belirleyen Ak Parti teşkilatları da çalışmalarını sürdürüyor.Seçim öncesi herkese kapımız açık diyen Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli,nin Ayrancı Belediyesinin MHP ‘li  Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Kazım Karabekir Belediyesinin MHP’li Belediye  Başkanı Muammer Fevzi Sarı, Güneyyurt Belediyesinin MHP’li Başkanı  Başkanı Celil Yağız ve Akçaşehir beldesinin MHP’li belediye başkanı Şaban Atçeken’i, Ak Partiye transfer konusunda çalışma yaptığı öğrenildi.

HER İKİ TARAFDA SICAK BAKIYOR

Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye başkanları olan Yüksel Büyükkarcı,Muammer Fevzi Sarı, Celil Yağız ve Şaban Atçeken, görüşmelerden önce biraya gelerek, durumu değerlendirdiği ve bu toplantıdan olumlu karar çıktığı sızan haberlar  arasında yer aldı. Ak parti cephesinde ise İl Başkanı Dereli ve teşkilat bu transferlere bazı pürüzlere rağmen sıcak baktıkları ve seçimlerde tüm belediye başkanlıklarını almak için, kapılarının herkese açık olduğunu beyan etmeleri ile, bu transferlerin gerçekleşmesini an meselesi olduğu kaydedildi.

GENEL MECLİSİ ÜYELERİ DE VAR

Bu arada belediye başkanlarının yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisinden İl Encümen üyesi olarak seçilen isimlerinde, Ak Partiye geçmelerinin gündemde olduğu öğrenildi. MHP’den merkez  il genel meclisi üyesi olan Mustafa Karaman ile yine Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyesi Ak Partiye geçecek isimler arasında isimlerinin telafuz edildiği belirtildi.

TRANSFER OLURSA MHP’Lİ BELEDİYE KALMAYACAK

Siyasi kulislere bomba gibi düşen bu iddia gerçekleşir ve Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı, Güneyyurt Belediye Başkanı Celil Yağız ile Akçaşehir Belediye Başkanı Şaban Atçeken, Ak Partiye geçtiği anda, MHP’nin Karaman’da belediye başkanlığı kalmıyor. Biri hariç tüm belediyeler Ak Parti’ye geçmiş olacak.
Kaynak :gazete anadolu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık