13 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

MHP’NİN GÖZ BEBEĞİ!

MHP’NİN GÖZ BEBEĞİ!

 Milliyetçi Hareket Partisinin Karaman’da kazandığı tek yer olan Ayrancı’da,Yüksel Büyükracı büyük bir başarıya  imza attı.
2009 yılında 600 oy ve yüzde 36 ile MHP’den Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ak Parti ve CHP adayları ile girdiği kıyasıya mücadeleden galip ayrılırken, 760 oy ile oranı yüzde 48’e çıkararak zafere ulaştı.
Karaman Bülten Gazetesini ziyaret eden Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ayrancı halkına kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek:
“Başkanlık hizmetle birlikte güven meselesidir.Seçimde çok ciddi rakiplerle mücadele ettik ve hemşehrilerimizin desteği ile çok yüksek oranda bir oy alarak, belediye başkanlığını yeniden kazandık. İlimizdeki oran gösteriyor ki, Ayrancı’da yaşayan her iki kişideh birisini oyunu almışız.Güvene mazhar olmuşuz.
Şimdi sorumluluğumuz daha da arttı, hizmetlerimizi daha büyüteceğiz.Ayrancı cazibe merkezi haline dönüşecektir.Kısa sürede çok büyük büyüme yaşayacak olan Ayrancı’da biz alt yapıyı tamamlayıp, eksiksiz olmalıyız.Bu bilinçle çalışıyoruz. Biz hesabımızda, derdimizde Ayrancı’dır.”
 
Yüksel Büyükkarcı belediye başkanlığını kazanırken, MHP’ninde seçim kazandığı tek yer Ayrancı oldu ve Büyükkarcı MHP’nin Göz bebeği olarak tarihe geçti.
yukarı çık