15 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Öğrenciler İl Genel Meclis Toplantısında!

Öğrenciler İl Genel Meclis Toplantısında!

Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri İl Genel Meclisi Toplantısına iştirak ederek İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Mustafa Bayır’dan bilgiler aldılar.

4 Martta başlayan İl Genel Meclisi çalışmalarına devam ediyor. 8 Mart’a kadar gündem maddelerini görüşülmeye devam edecek.

01-2013 mali yılı İl Özel İdaresi gider bütçesinin bazı program ve harcama kalemlerine verilen ödeneklerin yetersizliğinden dolayı İl Özel İdaresi hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için 2013 yılı bütçesine ek ödenek (ek bütçe) yapılarak parke taşı yapılmayan köylere ödenek ayrıldı. Bu ayrılan ödenekle 100’den fazla köyün yolları parke taşı ile kaplanacak.

Meclis çalışmalarını yerinde izleyen Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, meclisin işleyişi ve görevleri hakkın da İl Genel Meclis Başkanı Mustafa BAYIR tarafından bilgilendirildi. Ayrıca öğrencilerin sorularını da cevaplayan Başkan Mustafa BAYIR öğrencilere yeni bir Sosyal Bilimler Lisesi yapılacağının müjdesini verdi. Lise ihalesinin yapıldığını yapımı süren lisenin yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Meclis Başkanı Mustafa BAYIR öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Çalışmalarında başarılar diledi.





yukarı çık