Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

09 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

PTT’DEN KAN KAMPANYASINA DESTEK

PTT’DEN KAN KAMPANYASINA DESTEK

 Ülkemizdeki kan  ihtiyacına katkı sağlamak amacıyla PTT Genel Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Başkanlığı arasında yapılan protokol gereği bu yıl ikincisi düzenlenen kan bağışı kampanyasına PTT çalışanları büyük ilgi gösterdi.

 

Kan bağışı kampanyasına katılan Karaman PTT Başmüdürü Ayşe KILIÇ , her sağlıklı insanın düzenli olarak kan vermesi gerektiğini belirtti.

Kan vermenin kişilerin öncelikle kendi sağlığı için faydalı olduğunu ifade eden Başmüdür Kılıç , ” PTT’nin  kan temini programına desteğin sürdüğünü belirtti. Sağlıklı olan her vatandaşı kan bağışı kampanyalarına destek verme çağrısında bulundu ve şunları söyledi: “Karaman PTT Başmüdürlüğü olarak böyle bir kampanyanın içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlık görevimizi yerine getirmenin mutluluğu içerisinde bize bu imkanı tanıyan Kızılay çalışanlarına ve destek veren tüm PTT personeli ile Türk Telekom İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum.” dedi.







Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık