Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

08 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ BULUŞMASI SİVAS’TA GERÇEKLEŞTİ

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ BULUŞMASI SİVAS’TA GERÇEKLEŞTİ

 Tarihi Kentler Birliği Sivas Buluşması programı çerçevesinde, Sivas’ta bulunan Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu ile diğer illerden gelen vali ve belediye başkanları Kültürel Mirası Korumaya Yönelik Çalışmalar konulu konferansa katıldı.
Tarihi Kentler Birliği üyeleri “Sivas’ta Kültürel Mirası Korumaya Yönelik Çalışmalar 2004-2013” konulu Sivas Semineri’nde bir araya geldi. 28-30 Haziran tarihlerindeki etkinliklere birliğe üye olan Karaman Belediyesi adına Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’da katıldı.
Yaklaşık 200 kişilik TKB heyeti, Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi’ndeki semineri takip etti ve ardından Gökmedrese, Meydan Camisi, Taşhan, Subaşı Hanı, Yeni Cami, Çorapçı Hanı, Behrampaşa Hanı, Kurşunlu Hamamı, Ulu Camii, Kolağası Konağı, Çifteminareli Medrese, Buruciye Medresesi, Şifaiye Medresesi, Kale Cami, Sivas Kalesi, Susamışlar Konağı, Alibaba Camisi ve İnönü Konağı incelendi ve yapılan çalışmalar yerinde değerlendirildi.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık