19 Mayıs 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

“TEK AMACIM MAHALLEME HİZMET ETMEK”

“TEK AMACIM MAHALLEME HİZMET ETMEK”

 Fenari mahallesine muhtar adayı olmamdaki yegane neden uzun yıllardır ikamet ettiğim bu mahallede yaşam standartlarını üst seviyelere çekebilmek arzusudur.Karamanda bulunan kurum – kuruluşlar ve vakıflar ile irtibatlı olarak mahallemizin sıkıntılarını üst mercilere çok rahat ileterek çözüm noktalarına gideceğiz.Oluşturacağımız güçlü bir kadroyla Fenari mahallesinde bütünleştirici olmaya çalışacağız.Mahallemize hizmet düşüncesi ve projesi olan genç,yaşlı,kadın-erkek demeden herkesin istek,öneri ve şikayetlerini dikkate alarak hareket edeceğiz.Mahallemizin bütün sorunlarını ,dertlerini yakinen çok iyi biliyorum.

Fenari mahallesinin büyük bir değişime ihtiyacı olduğuna inanarak bu değişimin bir parçası olmak ve mahallemizin talep ve istekleri yönünde bir değişime imza atmak için siz değerli abilerim ve ablalarımdan görev istiyorum.

 

Mahallemizde yapacağımız gezi ve toplantılarda fakir ve yardıma muhtaç aileler ve bireyler için daha isabetli sonuç alıcı çalışmalar yapmak için bir takım projelerimiz olacak. , ‘’  komşusu aç iken tok yatan bizden değildir ‘’ diyen peygamber efendimizin izinden giderek elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak bu insanlarımıza sahip çıkmaya çalışacağız. 

Çocuklarımızın rahat ve huzur içinde oyunlarını oynayabileceği oyun parkları yapılması konusunda isteklerimizi ilgili kurumlara ileteceğiz. 

Daha onlarca sorunun çözümü için  muhtarlık koltuğunda oturan değil sorunların çözümü için valilik,belediye ve diğer kurumların amir ve müdürlerinin kapılarında çözüm buluncaya kadar çalışıp-çabalayan , dinamik,kararlı bir muhtar olabilmek için , mahallemizin temiz ve modern bir mahalle olabilmesi için çalışacağız.

  Öncelikle Rabbimin hakkımızda hayırlı olanı nasip etmesi temennisiyle , ‘’ Mevki makamlar gelip geçicidir , önemli olan gökkubbe altında hoşbir seda bırakarak , siz değerli abilerimin , ablalarımın , kardeşlerimin ‘’ALLAH razı olsun temennilerine layık olabilmek için sizlerinde desteğiyle Fenarı mahallesi muhtarlığına adaylığımı açıklıyorum.”Fenari mahallesi destek sizden Hizmet bizden” diyerek çıktığımız bu yolda 30 Martta yapılacak olan belediye başkanlığı , meclis üyeliği ve muhtarlık seçimlerinin öncelikle ülkemiz , Karaman’ımız ve de mahallemize hayırlar getirmesi temennisiyle , çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen bütün abilerime , ablalarıma , arkadaşlarıma teşekkür ediyor , hayırlı günler diliyorum.




yukarı çık