11 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

TKDK EMİTT 2014 FUARINDA

TKDK EMİTT 2014 FUARINDA

 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) kırsal turizm tanıtmak amacıyla stant açarak katılım sağladı. Mevka Kalkınma Ajansı ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Karaman İli çatısı altında tanıtım yapan TKDK Karaman İl Koordinatörlüğü, yerli ve yabancı potansiyel yatırımcılara, turizm şirketlerine mevcut yatırım fırsatlarını anlatarak bunlardan yararlanmak için başvuru koşulları hakkında bilgi verildi.

 

Fuarda; Karaman Valisi Murat KOCA Karaman standı ile yakından ilgilenerek, stantta yer alan İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz ORTA, TKDK Karaman İl Koordinatörlüğü uzmanlarından Muhammed KAPLAN ve Mert KILIÇ ve görevlilerden konuyla ilgili bilgiler aldı. TKDK Karaman İl Koordinatörlüğü olarak genelde IPARD Programı, Tedbirler ve TKDK, özelde ise Kırsal Turizm alt tedbiri hakkında katılımcılara ve fuarı gezen ilgililere bilgiler aktarıldı. Özellikle İstanbul’da faaliyet gösteren İstanbul Karamanlılar Eğitim Vakfı temsilcilerine ve üyelerine, kurumumuz ve desteklerimiz hakkında bilgiler verildi.

 

Fuarda, 70 yabancı ülke ile ülkemizden 200 ün üzerinde il, ilçe ve turizm beldesinin tanıtımı yapıldı. 5 bin civarında, turizm faaliyeti yürüten ulusal kamu kuruluşları, yerel yönetimler ve özel turizm şirket ve acentelerinin katıldığı EMİTT 2014 büyük ilgi gördü.

yukarı çık