Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

09 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Ülkü Ocakları'nın İmza Kampanyasına 1 Milyon 2 Bin 524 Kişi Katıldı

Ülkü Ocakları'nın İmza Kampanyasına 1 Milyon 2 Bin 524 Kişi Katıldı

 Açılım projesi sahipleri ve bu projenin devamı niteliği taşıyan müzakere meraklıları tarafından Türkiye'nin bağımsızlığı ve bütünlüğünün her geçen gün büyüyen bir tehditle karşı karşıya bırakıldığını belirten Ülkü Ocakları, "Türk Milleti ve Türk Milliyetçileri hedef haline getirilmekte, vatanımızın daimi koruyucuları olan Ülkücü Hareketi yıpratmak isteyenler her yola başvurmaktadır. Üniversitelerimizde eğitim hayatına devam eden Ülkücü Gençler her geçen gün yeni saldırılara maruz kalmaktadır. Bu saldırıları gerçekleştiren topluluklar farklı adlar takınsalar da aslında hepsi bölücü terör örgütünün şehir uzantılarıdır" dedi.

 

Ülkü Ocakları'nın açıklamasında "ateşkes" adı altında teröristlerin istedikleri sınırdan geçerek mevzilenmelerine izin verildiği öne sürüldü. Haziran ayının gelmesiyle teröristlerin yeniden saldırı düzenlemeye başladığını, yaralanan ve şehit düşen askerlerin bulunduğunu kaydeden Ülkü Ocakları, "Bu yaşananlar bizim barış süreci adı verilen bu pazarlık sürecine başından beri karşı durmakta ne kadar haklı olduğumuzu da gözler önüne sermektedir. Biz Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Türklüğü hedef alan her zümrenin karşısında olduğumuzu yasal haklarımız çerçevesinde ifade ettik ve etmeye de devam edeceğiz" açıklaması yaptı. Ülkü Ocakları açıklaması şöyle sona erdi:

 

"Bu kapsamda internet üzerinden başlattığımız 'Türklük İçin İmza' kampanyasında Türklük şuur ve gururunu taşıyan bir milyon üzerinde Ülküdaşımızın imzasını aldık. ve bugün hedeflenen rakam olan bir milyona ulaşıldığı, aynı zamanda iktidar sahipleri tarafından oynan kirli oyunların yani açılımcıların, müzakerecilerin ve peşkeşçilerin karşısında günü ve zamanı geldiğinde en az kaç kişinin Türk Milletinin haklarını sonuna kadar koruyacağını somut olarak ortaya koyduğumuz için imza kampanyamızı sona erdirmiş bulunmaktayız.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık