11 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Voleybolda Kupalar Sahiplerini Buldu

Voleybolda Kupalar Sahiplerini Buldu

Kazım Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonunda oynanan Kulüplerarası Küçükler Voleybol il birinciliği müsabakaları kızlar ve erkekler kategorilerinde toplam 10 takımın kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Beş gün boyunca devam eden müsabakalarda sporcular dereceye girebilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Yaşları küçük fakat yetenekleri büyük sporcuların müsabakalarda verdikleri mücadele ve gösterdikleri performans büyük yaş kategorilerinde mücadele veren abilerini aratmadı. 
Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda oluşan tablo ise şöyle oluştu: Erkekler kategorisinde birinci Spor Lisesi Spor Kulübü, ikinci Gençlik Spor Kulübü, üçüncü Yunus Emre Spor Kulübü takımları oldu. Kızlar kategorisinde ise bu isimler birinci İstiklal Ortaokulu Spor Kulübü, ikinci Gençlik Spor Kulübü, üçüncü Spor Lisesi Spor Kulübü(A Takımı) takımları oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Osman Selçuk Akbaş, Mustafa Karadeniz, Voleybol İl Temsilcisi Ali Sak ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.
Kulüplerarası voleybol il birinciliği müsabakaları günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

 

yukarı çık