17 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Müsabakaları Sona Erdi

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Müsabakaları Sona Erdi

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü yüzme sporcularının katıldığı Anadolu Yıldızları Akdeniz Yüzme Grup Müsabakaları 27-28 Aralık 2014 tarihinde 12 Şubat Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yüzme antrenörleri Merve Çelik ve Yasemin Mortaş’ın nezaretinde Gençlik ve Spor Kulübü’nden toplam 14 sporcu katıldı. 
Akdeniz yüzme grup müsabakalarına; Adana, Antalya, Afyonkarahisar, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş ve Hatay illerinden katılan sporcular 50-100-150-200 ve 400 metrede mesafede kelebek, sırt, karışık, serbest, kurbağalama kategorilerinde yarıştı.  İllerini en iyi şekilde temsil edebilmek için kıyasıya mücadele eden sporcuların rekabeti yarışlarda renkli görüntülere sahne oldu.
Zevkli geçen yarışlar sonunda Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ilk sekize girerek puanlamaya dahil oldu. Dereceye giren sporcular; Abdullah Özcihan 400metre serbest sitilde altıncı,50metre serbest sitilde yedinci, 100metre kelebek sitilde beşinci, Yağmur Büyükboyacı 50 metre serbest sitilde sekizinci, Yiğithan Özcihan 50metre serbest sitilde sekizinci, 200metre serbest sitilde sekizinci, Remzi Utkan Aykan 50metre kurbağalama sitilinde sekizinci, 200metre serbest sitilde yedinci, Neris Çatav 50metre sırt üstü sitilde sekizinci, Yağmur Taşkale 50metre kurbağalamada altıncı, Dilara Akbaş 50metre kurbağalamada yedinci ve 4×50 serbest sitilde kız takımı beşinci oldu.
İlk sekize girerek puanlamaya dahil olan sporcuları tebrik eden Spor İl Müdürü Hayati Kısacık" Ailelerimizin öğrencilerimize hem eğitim hem de spor alanında vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum. Aile desteğinin sporcularımızın başarısında en önemli faktörlerden biri olduğunu yıllardır birçok platformda belirtmekteyim. Sporcularımızı ilimizi en iyi şekilde temsil ettikleri için tebrik ediyorum. Daha yolun başında olmalarından dolayı daha güzel başarıların gelmesi için daha gayretli ve özverili çalışmaları gerektiklerini hatırlatıyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

yukarı çık