22 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

ASİL ADAMLARDAN “TÜRK MİLLETİ’NE ÇAĞRI” KONFERANSI

ASİL ADAMLARDAN “TÜRK MİLLETİ’NE ÇAĞRI” KONFERANSI

 Bilindiği üzere 300 Aydın tarafından imzalanan üç maddelik bir bildiri ile “Türk Milleti Adına Hareket Edenler”  uyarılmıştı. Bu anlamda illerde konferanslar düzenleyen aydınlar ilimizde verecekleri konferans ile Türk Milletinin bilgilenmesine katkıda bulunacaklar.

Organizasyonunu Türk Ocakları Karaman Şubesinin yaptığı konferansta Sadi SOMUNCUOĞLU, “MİLLETİMİZ BÖLÜNEMEZ, DEVLETİMİZ, VATANIMIZ PAYLAŞILAMAZ” konusunda, Prof.Dr.Nurullah ÇETİN ise “MANKURT SEFALETİNDEN BOZKURT ASALETİNE:TÜRK YÜRÜYÜŞÜ” konusunda konferans verecekler…

Yaptığı programlara ilginin yüksek olması ile göz dolduran Türk Ocakları Karaman Şubesi “Şubemiz tarafından düzenlenen Türk Milleti’ne Çağrı konferansımıza katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.” İfadesiyle davette bulundu.

Şube Başkanı Yunus TURAN yaptığı açıklamada; “Barış getireceği ümidiyle yola çıktıklarını söyleyen sözde akil insanlar her fırsatta Türk milletinin hassas değerlerine saldırmaktadır. Bu nedenle ülkenin her yerinde tepkilerle karşılanmışlardır. Barıştan öte ülkenin huzurunu bozmuşlar, sürekli olarak gerginlik yaratma yarışına girmişlerdir. PKK teröristlerinin kardeş, bebek katili Öcalan’ın da mazbut bir Müslüman olarak gösterilmesi kandırmacasına Türk insanı inanmamıştır. Türk milleti geçmişini bilmekte, geleceğine de sahip çıkmaktadır. 300 aydın imzası ile başlatılan ve bu gün binlerce aydının imzaladığı bildiri bizim için önemlidir. Türk milleti için önemlidir.” Dedi.

Türk milleti mankurtlaştırılmasına müsaade etmeyecektir. Bekâsı, geleceği buna bağlıdır. Birliğini ve beraberliğini korumak durumundadır. Vatanının kıymetini bilmeyen insanlardan oluşan toplulukların namusları başka devletler tarafından çiğnenecektir. Irak buna en güzel örnektir…” dedi.

Türk Milletinin aydınlanması yönünde düzenlediğimiz konferanslara Karaman’lının yoğun talep göstermesi bizi memnun etmektedir. Bu nedenle konferanslarımız devam edecektir.” Dedi.


 

yukarı çık