16 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Av. Saim Sezen Sudurağı ve Canhasan'ı Ziyaret Etti‏.

 Av. Saim Sezen Sudurağı ve Canhasan'ı Ziyaret Etti‏.

12.10.2015 Pazartesi akşamı Canhasan ve Sudurağı'nda partililerle ve bölgedeki vatandaşlarla kahvelerde ve meydanlarda buluşarak. Bölgenin ve ülkenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Milletvekili Adayı Av. Saim Sezen yapmış olduğu konuşmalarda çiftçinin, emeklinin sorunlarının Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında en kısa zamanda çözüleceğini bu sorunların Ankara'da kesinlikle takipçisi olacağı sözünü verdi. 

 

     Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Av. Saim Sezen ; Son günlerde ülkemizde gelişen terör olaylarının sorumlusunun mevcut iktidarın ve mecliste yapılan terör oylamasında ona destek olan ve hayır oyu veren Mhp'nin bu konuda halka nasıl hesap vereceklerini ve hangi yüzle ülke ve Karaman insanından oy isteyeceklerini sordu.  

 

     Milletvekili Adayı Av. Saim Sezen'in yanı sıra İl Başkanı Av. İsmail Atakan Ünver ve Karaman önceki dönem belediye başkanlarından Yaşar Evcen de Türkiye'nin kurtuluşunun Cumhuriyet Halk Partisi İktidarından geçtiğini ve kimseye verecek emanet oylarının olmadığını belirterek , gün beraberlik günüdür "Önce Türkiye, Önce İnsan, Önce Birlik" sloganıyla konuşmalarını bitirdiler.

 

     CHP İl Örgütü ve Milletvekili Adayı Av. Saim Sezen yapmış oldukları ziyaretten ve görmüş oldukları yoğun ilgiden memnun olarak Canhasan veSudurağın'dan ayrılırken seçimden seçime değil her zaman bölge insanıyla beraber olacaklarının mesajını verdiler.

yukarı çık