10 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

“BAŞKA KARAMAN YOK!”

“BAŞKA KARAMAN YOK!”

 Karamanoğlu  Mehmetbey  Gazeteciler  Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz, Karaman’ın menfaatleri ve ismini marka şehirler içerisine yazdırması için, herkesin tek yürek olması,birliktelik içerisinde Karaman’ı en iyi yere taşınması gerektiğini söyleyerek, çünkü başka bir Karaman yok dedi.

Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Grand Karaman  Otel’de  bir yemek tertip eden Karamanoğlu Mehmetbey  Gazeteciler Cemiyetinin toplantısına  Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer,Ak Parti  İl Başkan Yardımcısı Nazmi Ünlü, CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, KTSO Başkanı Mustafa Toktay, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır,Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı,Ziraat Odası Başkan Vekili Ali İhsan Orhan, Ziraat Odası Meclis Başkanı Mehmet Bayram, Karaman ASKF Başkanı Celalettin Özcan, 70 Karamanspor Kulübü Başkanı Gökşen Sade,KMGC Başkan Yardımcısı Nevzat Çetin, yönetim kurulu üyesi Kadir Akkoca ile  cemiyet üyeleri katıldı.



OĞUZ :”BAŞKA KARAMAN YOK”

Karamanoğlu Mehmetbey  Gazeteciler Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz, yeni kongre yaparak başkanlığa seçildiğini belirterek:”KMGC olarak bir takım faaliyetler yapmak için ,ile katkı vermek için yola çıktık.İlk olarak bu bayram ,cemiyet olarak Karaman Bayram gazetesini çıkarıyoruz, daha sonra cemiyetimizin bir yeri, binası olsun diye görüşmelerimiz devam ediyor.Burada da sona geldik, kısa zamanda cemiyet binamıza kavuşacağız.Karaman’daki siyasi tablo bizleri mutlu ediyor, şu anda iktidar partisi ile muhalefet partilerinin birlikteliği görülmeye değer bir tablo.Bunun daha yükseklere çıkması gerekir, Karaman’ın menfaati olan her  konuda iktidarı,muhalefeti, sivil toplum kuruluşları birlik olmak zorunda.Ankara’da güçlüyüz. İki tane milletvekilimiz bu şehri  için çalışıyor. TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, Karaman için bir şans. Bu şansı iyi değerlendirmek zorundayız.Karaman bir yandan yükselirken, en zayıf halkası turizm ve spor.Bunun için ciddi çalışmalar yapılması gerekir.Şimdi milletvekilerimizin girişimi ile Mayıs ayında Ankara’da “Karaman Tanıtım Günleri” yapılacak, bu atılan adım sevindirici, ancak bununla kalmamalı. Mesela en kısa süreç içerisinde hep birlikte, Karaman ile Ankara’daki bürokratlarımızı bir araya getirmeliyiz.Bun tür faaliyetler büyük katkı sağlar.Burada hepimiz Karaman’ı düşündüğümüze göre, bu düşüncelerimizi icraata koymak zamanı. Çünkü bir tane Karaman var, başka Karaman Yok.”





GÜNGÖRER:BİZ HİZMETİN HER YERİNDE VARIZ”

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Celalettin Güngörer, yapılan toplantının çok yarar getireceğini inandığını belirterek:”Ben bu düşünceden dolayı KMGC’ni kutluyorum. Hizmete odaklı olan bir anlayış içerisinde olan Ak Parti kadroları şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada ülke ve Karaman için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.”

ERTUĞRUL:”GÜZELLİKLERİ HAKEDİYORUZ”

CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Karaman’ın tüm güzellikleri hak ettiğini söyleyerek:”Karaman’daki siyasi tablo herkesi imrendirecek şekilde. Hepimiz biriz, ama bunu daha artırmalıyız.Her alanda beraber olmalıyız ki, bu güzel şehir hak ettikleri alsın.Biz bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”

HATİPOĞLU:KARAMAN’IN MENFAATLERİ HERŞEYİN ÜZERİNDE”

MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Karaman’ın menfaatleri söz konusu olunca , parti olarak her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek:”Biz Karaman adına yapılan her güzel hizmeti alkışlamaya, yanında olmaya hazırız. Yanlışlar olursa da bunu dile getiririz. Karaman’ın menfaatlerini her şeyden önemli olduğu bilincindeyiz.”

TOKTAY:”DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

KTSO Başkanı Mustafa Toktay ise, sivil toplum kuruluşları olarak daha çok hizmet ve daha çok proje üretmeleri gerektiğini hatırlatarak:”Karaman’ın tanıtımı için ciddi çalışmalar yapıyoruz, ama bunları yeterli olmuyor. Birlikte güzel projeler ortaya çıkartmalıyız. Biz şimdi Antalya’daki yöresel ürünler  fuarında Borsamız ile birlikte olmak istedik ancak geç kalmışız. Seneye bunu en iyi şekilde yapacağız.KTSO olarak proje ofisimizi kurduk, personelini tamamlaya çalışıyoruz.DOaha büyük projelerimiz var, onları hayata geçireceğiz.” 









yukarı çık