Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

06 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

İzcilerimiz Dedelerinin İzinde Yürümek İçin Sarıkamış’ta

İzcilerimiz Dedelerinin İzinde Yürümek İçin Sarıkamış’ta

 Türkiye İzcilik Federasyonluğunun faaliyet programında yer alan İzcilerimiz Şühedanın İzinde Sarıkamış Yürüyüşüne, ilimizi temsilen izcilik il temsilcimiz F.Nilgün Kuşçu önderliğinde 90 izcimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünde yapılan törenle bir günlüğüne de olsa dedelerinin izinde yürümeleri için Sarıkamış’a uğurlandı. Duygusal anların yaşandığı törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Seyfettin Turan ve İzci yakınları katıldı.

Türkiye genelinde 1000 izcinin katılacağı faaliyette izcilerimiz, 5 ocak Pazar günü Gençlik Ve Spor Bakanımızın da katılacağı 9km yürüyüşe katılacaklar ve Sarıkamış’ta diğer illerden gelen izciler iletoplanıpdinlenmeden, durmadan ve mola vermeden 25 km yürüyüş yapıp, Sarıkamış Şehitlerini Anma törenine katılacaklar.

Sarıkamış Şehitlerimizi Anma Yürüyüşü etkinliklerinin sona ermesiyle birlikte izcilerimiz  geri dönüş için yola çıkacaklar ve 6 ocak pazartesi günü Karaman’da olacaklardır.





Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık