20 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

JUDOCULARIMIZ BAŞARIYA DOYMUYOR

JUDOCULARIMIZ BAŞARIYA DOYMUYOR

Geçtiğimiz günlerde Defoult Olimpiyatları kadrosuna girdiği müjdesini aldığımız Cennet Çolak tan sonra şimdide judocu miniklerimizden madalya geldi.

28-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Trabzon'da yapılan turnuvaya 59 ilden 777 sporcu katıldı. Geniş katılımla yapılan Türkiye şampiyonasında ilimiz sporcularından 24 kg da ÖZNUR SAYMA Türkiye 5.si ve 34 kg da Enes Feyzullah Uysal Türkiye 2. olmuştur.
34 kg da 78 sporcunun kıyasıya yarıştığı müsabakalarda Enes Uysal; Konya, Kırklareli, Ankara, Erzurum gruplarını yenerek grup finaline yükselmiştir. Grup finalinde de Samsunlu judocuyu yenerek finale adını yazdırmıştır. Finalde Kocaeli iliyle mücadele eden sporcumuz yenilmesine rağmen adını Türkiye 2.ligine yazdırarak ilimize bir hafta içinde ikinci gururu yaşatmıştır.

24.kg bir başka minik judocumuz Öznur Sayma da Manisa ili ile karşılaşmış ve rakibini yenerek bir üst tura adını yazdırarak bir üst turda Antalya ili ile karşılaşmış yenilmesine rağmen 3. lük 5. lik maçı yapmış yenilerek Türkiye 5. si olmuştur.

Milli Takım Judo Antrenörümüz Ahmet Ömre Türe ve ekibini kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

yukarı çık