16 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Muhtarlardan Ankara çıkarması

Muhtarlardan Ankara çıkarması

Karaman Muhtarlar Derneği yönetimi Türkiye Büyük Millet Meclisinde Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker’i ziyaret ettiler.
Meclis Ziyaret öncesinde Karaman Eski Milletvekili Mevlüt Akgün’ün Ankara’da ki yeni ofisini ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Muhtarlar derneği Başkanı Ali Öngay, Eski Milletvekili Mevlüt Akgün’ün Karaman’a çok büyük hizmetleri olduğunu verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti. Mevlüt Akgün’ün halkın derdiyle dertlendiğini söyleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay; “ 3 dönem Karaman Milletvekili görevini başarılı bir şekilde yürüten sayın vekilimiz Mevlüt beye Karaman halkı adına teşekkür ediyorum. Halkla sürekli görüşen dertlerine çare arayan bir milletvekilli olarak akıllarda kaldı. Bugün baktığımız zaman Karaman’da kime sorsanız Mevlüt Akgün’ü herkes takdir etmektedir. İşte bu işini layıkıyla yapmanın bir örneğidir. Şahsım, Başkanlığını yaptığım Muhtarlar Derneği ve Karaman halkı adına kendisine teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Muhtarların ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldığını söyleyen Karaman eski Milletvekili Mevlüt Akgün; “ Siyasetin ilk durağı olan muhtarlık belki de en cefakâr en fedakâr olunması gereken bir makamdır. Mahallesinin ve mahallesinde yaşayan vatandaşın her derdine koşmak zorunda kalan muhtarlar Ankara da görev yapan biz siyasetçilerin eli kolu olmuştur. 3 Dönem görev yaptığım Milletvekilliğinde Karaman’da ki Muhtarlarımızla sürekli istişareli bir şekilde çalışarak hizmet yaptık. Şuan belki resmi olarak siyasetin içerisinde olamayabilirim ama aktif olarak siyasete ve halkımıza hizmet etmeye her zaman olduğu gibi yine devam edeceğiz. Ankara’da yeni ofisimizi açarak hemşerilerimizle ve dostlarımızla bir araya geliyoruz. Karaman Muhtarlar Derneğinin kıymetli yöneticilerine bizi ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum bizleri fevkalade sevindirdiler. Kendilerine başarılar diliyor ve Mevlüt Akgün olarak elimizden gelen yardım ve desteği her zaman vereceğiz.” Dedi. 
Muhtarlardan Ankara çıkarması
yukarı çık