15 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Müsiad Karaman'da kuruldu

Müsiad Karaman'da kuruldu

1980 yılında kurulan ve 34 yıldır Türkiye'de muhafazakar kesimin desteklediği ve halk arasında Müslüman iş adamları derneği diye bilinen Müstakil, Sanayici ve İş adamları derneği Müsiad Karaman'da yeni şubesini açtı. İş adamı ve Belediye Meclis üyesi olan Turgay Baş, Müsiad Karaman şube başkanı seçildi. 

Dün akşam Grand Otelde yapılan tanıtım programına Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Murat Koca, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Yurtiçi Teşkilatlanma ve Üye Kabul Komisyon Başkanı Eyüp Uğur, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Soner Meşe, MÜSİAD Teşkilatlandırma Yöneticisi Kadir Abalı, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer Karamanlı iş adamları katıldı. 
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ilimizde sivil toplum kuruluşlarının güçlü temelini atmaya devam ediyoruz. İnşallah hep birlikte Karaman adına güzel şeyler yapacağız. Birlikte akıl birliği yapıp, güçlü bir kent ortaya çıkaracağız. MÜSİAD ile ortak akıl kullanıp Karamanımız hak ettiği yerlere taşıyacağız.” dedi.

Konuşmalardan sonra MÜSİAD yöneticileri tarafından, Karaman Temsilcisi olarak görevlendirilen ve aynı zamanda belediye meclis üyesi olan Turgay Baş’a yetkilendirme belgesi takdim edildi. 

yukarı çık