19 Mayıs 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

Potada, Heyecan Dolu Bir Hafta Sonu Daha Geride Kaldı

Potada, Heyecan Dolu Bir Hafta Sonu Daha Geride Kaldı

Türkiye Basketbol Federasyonu 2014-2015 faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen yıldızlar basketbol grup müsabakaları 25-27 Mart 2015 tarihleri arasında Kazım Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonunda oynanan müsabakaların ardından sona erdi.

Kızlar ve erkekler kategorisinde toplam 22 takımın mücadelesine sahne olan yıldızlar basketbol grup müsabakaları zevkli ve bir o kadar da çekişmeli maçlara sahne oldu. Karaman ekibinin de yer aldığı müsabakalarda ter döken geleceğin yıldız 12 dev adamları ortaya koymuş oldukları mücadele ve performansla müsabakaları izlemeye gelen sporseverlerce büyük takdir topladı.

Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda kızlar kategorisi A grubunda İstanbul-Özel Bahçeköy Açı Ortaokulu, B grubunda Antalya-Özel Yeni Alara Ortaokulu ve C grubunda Adana-Doğa Koleji gruplarında rakiplerini bir bir yenerek şampiyon olan takımlar oldu. Erkekler kategorisinde ise; A grubunda Adana-Özel Burç Çukurova Ortaokulu, B grubunda Antalya-Envar Koleji Ortaokulu ve C grubunda Mersin-Barboros Ortaokulu gruplarında şampiyon olan takımlar oldu.

Müsabakalar sonunda açıklamada bulunan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Öncelikle Karaman’da gerçekleşen yıldızlar(kız-erkek) basketbol grup müsabakalarında ter döken sporcularımızın göstermiş oldukları centilmence hareketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Müsabakalarımız tam anlamıyla çok heyecanlı ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Bu çekişmeli ve heyecanlı müsabakalar sonucunda gruplarında dereceye girerek birincilik elde eden takımlarımız yakın bir zamanda yarı final ve final müsabakalarında illerini temsil edeceklerdir. Takımlarımıza şimdiden katılacakları şampiyonada başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

yukarı çık