20 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

SUDURAĞI KASABASINDA HEYCAN YÜKSEK

SUDURAĞI KASABASINDA HEYCAN YÜKSEK

 AK Parti Suduağı belediye başkan aday adayı Mustafa Gül'ün açıklaması;

Daha Önce aday adaylığı müracaatım sırasında yapmış olduğum basın açıklamasında da söylediğim gibi; Sudurağı’nda mevcut Belediye Başkanımız ve diğer dönemde ki eski Belediye Başkanımız yoruldular. Her ikiside 20 yıllık bir yarışın içindeler. Haliyle bu yarış hem onları hemde kasaba halkını yordu.

Sudurağı halkı yeni bir yüz, yeni bir yüz, yeni bir başkan istiyor. 

Ben her iki eski adayımızında (Derviş mehmet Sarı)nın da artık oturmalarını, daha genç ve hizmet heyecanı ile yanan biz kardeşlerine bu hizmet yarışını devretmelerini beklerdim. Nitekim Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız R. Tayyip Erdoğan’da her zaman yeniliği işaret ediyor ve kendisinin bile üç dönem aday olacağını daha sonra olmayacağını söylüyor. Ama Sudurağı Kasabamızda ki Belediye Başkanlarımız 20 yılı bitirdi ve halen 25. Yılın yarışı içerisine girmeye çalışıyorlar.

Fakat ben bu dönem Ak Parti teşkilatımızın da Sudurağı halkının sesine ve isteğine kulak vererek yeni bir adayla yarışa devam edeceğini düşünüyorum.

Sudurağı Kasabasında yapılan anket çalışmalarının sonuçlarını bilmiyorum ancak, durumumun iyi olduğunu tahmin ediyorum. Kişiliğimde emekli bir memur olmam, daha önce kurumda yöneticilik yapmam ve eğitim seviyem iyi seviyede olması halktan hiç tahmin etmediğim bir teveccüh görmeme sebep olmaktadır. Halkın büyük bir bölümü Ak Partiden benim aday olmam için dua etmektedir.

Şimdi sizlerinde gördüğü gibi aday belirleme aşamalarından birisi olan temayül yoklamasını icra ediyoruz. Şahsım olarak Allah (c.c)’ın izniyle bu aşamadan da iyi bir sonuçla çıkacağımı düşünüyorum.

Sonuç olarak yapılan bütün çalışmaların şahsım, diğer aday adayı arkadaşlarım, memleketim ve fikirlerini ve icraatlarını her zaman sonuna kadar desteklediğim partim olan Ak Parti için hayırlı olmasını diler herkese saygılarımı sunarım.

              Mustafa GÜL

Sudurağı Belediye Başkan Aday Adayı


yukarı çık