18 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Tümsiad Kongreye Gidiyor

Tümsiad Kongreye Gidiyor

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Karaman şubesi kongreye gidiyor. 27 Ocak Çarşamba günü yapılacak kongrede mevcut başkan Rıfat Karaulu’nun aday olmayacağı söylendi.
2009 yılında kuruluş sürecine başkanlık eden Salih Özcan’ın ardından başkanlığı devralan Rıfat Karaulu 6 yıldır bu görevi yürütüyor. Halen Karaman Muhasebeciler mali müşavirler odası başkanlığını da yürüten Karaulu’nun, Tümsiad genel merkezi tarafından üç dönem kuralına takıldığı bilgisine ulaşıldı.
Türkiye’de ve Dünya’da 12.000 Kobi’nin üye olduğu Tümsiad, yaptığı kongrelerle gençleri önemsediğini ve daha fazla aktif görev vereceğini gösteriyor. Karaman’da yapılacak kongre ile hem genel merkezin, hem tabanın görevi genç bir isme vermesi bekleniyor. Karaman şubesinde komisyon başkanlığı, başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Mahmut Selim Dülger’in listesini hazırladığı ve kongrede aday olacağı doğrulandı.
Tümsiad Karaman şubesinde kurulduğu günden bu yana görev alan isimlerin yanı sıra Genç Tümsiad’tan isimlere de listede yer vereceği söylenen Dülger, camia içerisinde oldukça seviliyor. 
Mahmut Selim Dülger Kimdir
1980 Karaman doğumlu olan Dülger, ilk, orta, lise ve üniversite tahsilini Karaman’da tamamladı. Genç yaşta atıldığı iş hayatına kendi firması olan Dülger Pvc Cam İnşaat Gıda San. Tic. Ltd. Şti. de devam ediyor. Halen kent konseyi yürütme kurulu ve belediye meclis üyesi olan Mahmut Selim Dülger, evli ve iki çocuk babası.

yukarı çık