20 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Yaz Okullarından Renkli Açılış

Yaz Okullarından Renkli Açılış

 Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen, gençlerin çok büyük ilgi gösterdiği Yaz Spor Okulları Kazım Karabekir Spor Salonu'nda açılış töreni ile çoşkuyla kutlandı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen, gençlerin çok büyük ilgi gösterdiği Yaz Spor Okulları için önceki gün Kazım Karabekir Spor Salonu'nda açılış töreni düzenlendi. Yaz spor Okulları'nda değişik branşlarda eğitim görecek olan sporcular, açılış töreninde renkli görüntüler oluşturdu.

GENÇLER İÇİN FAYDALI

Kazım Karabekir Spor Salonu'nda düzenlenen törene saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı.Hemen ardından Judo ve Taekwondo sporcularının muhteşem gösteri ve Gençlik Merkezi Kursiyerlerinin müzik dinletisiyle devam etti.Gösteriler sonunda yaz spor okullarına kayıt yaptıran gençlere t-hsirt dağıtımı yapıldı ve toplu fotoğrafın ardında tören sona erdi.

YAZ OKULLARI ÜCRETSİZ

Yaz spor okulları açılış töreni ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'nün 75'nci yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kazım Karabekir Spor Salonu'nda farklı branşlardan katılan sporcular sergiledikleri gösterilere sahne oldu. Yüzme branşı dışında diğer tüm spor kategorilerinden yaz spor okullarına katılanlardan ücret alınmayacak.

yukarı çık