18 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

YENİ BAŞKANIMIZ ZİYA HOTAMIŞLI

YENİ BAŞKANIMIZ ZİYA HOTAMIŞLI

 "Siyasi partilerimizin değerli yöneticileri, basınımızın güzide temsilcileri, yıllardır Türk Eğitim-Sen'e gönül vermiş, güç vermiş, saygıdeğer üyelerimiz, delegelerimiz, Türk Eğitim-Sen ilçe temsilcileri hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. 5. Olağan Genel Kurulumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Türk Eğitim-Sen bunca güçlüklere rağmen her geçen yıl büyümekte, üye sayını artırmaktadır. Ülke genelinde 226 bin, Karaman genelinde 1280 üyesi ile büyük bir aileyiz. Bu başarıda genel merkezimizin üstün çalışmaları yanında, şube yönetimleri ve teşkilatlarının inanmışlığı da önemli rol oynamaktadır.

Milli ve manevi değerlerimizin yıpratıldığı , adaletsiz uygulamaların devam ettiği, eğitim sisteminde yanlışların yapıldığı, eğitim çalışanlarının küstürüldüğü zor günler yaşıyoruz . Türk Eğitim-Sen olarak tüm bu olumsuzlukların karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz . Bu onurlu mücadelemiz sırasında bizden desteğini esirgemeyen fedakar üyelerimize, yönetim kurulunda görev yapmış arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür eder , yeni seçilecek arkadaşlara başarılar dilerim, hepinize sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum" dedi.

Yapılan seçim sonucunda Karaman Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı seçilen Ziya HOTAMIŞLI , genel kurula hitaben şu konuşmayı yaptı: " Değerli üyelerimiz , delegeler , ilçe temsilcilerimiz , misafirlerimiz ve basın mensupları Türk Eğitim-Sen 5. Olağan Kurulu'na hoşgeldiniz .

Türk Eğitim-Sen'e gönül vermiş, hizmet etmiş yöneticilik yapmış yıllardır üye olmuş her arkadaşımıza sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden, hepimizden razı olsun . Rahmeti Rahman'a kavuşmuş olanların ruhları şad, mekanları cennet olsun .

Türk Eğitim-Sen milli bir harekettir. Kökü , dalı, budağı dışarılarda değildir ! Türk Eğitim-Sen binlerce yıllık Türk tarihinin mirasının devamıdır. Bu miras davasına bağlılığın adıdır. Türk milletini eğitim, bilim, sanayi, sanat, tarım, edebiyat, mimari, teknoloji, ahlak ve kalkınmasını en ileri noktalara yükseltme mücadelesinin adıdır.

Biz, sadece kendimizin özlük hakları için değil çocuklarımızın da özlük ve özgürlük mücadelesi için varız ! Türk’ün adıyla, andıyla , diliyle, istiklaliyle, istikbaliyle husumeti olanlarla asla hiçbir ortak yönümüz olamaz ! Yetiştireceğimiz nesilleri milli ve manevi değerlerimizle mücehhez olarak yetiştirmek için varız, var olmaya devam edeceğiz.

Eğitim son on yıldır bir yap-boz a, deneme tahtasına dönmüştür. Şaibesiz, hilesiz, lekesiz, şifresiz, neredeyse hiçbir sınav yapılmamıştır. Öğrencilerimizin alın teri, emeği, ülkemizin , milletimizin de hayalleri , gelecekleri , umutları , çalınmıştır . 4+4+4 sistemiyle eğitimci arkadaşlarımız mağdur edilmiştir. İdarecilik atamalarında mülakat sistemi getirilmiş yazılı sınavda yüksek puan alan arkadaşlarımıza mülakatta düşük puan verilerek haksızlık yapılmıştır. Sürekli sınav ve sistem değişikleriyle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimiz şevki, heyecanı ve azmi kırılmıştır.

Öğretmene, idareciye, veliye, üniversiteye danışılmadan yapılan hiçbir çalışma başarılı olamaz .

Türk Eğitim-Sen olarak yolumuz sevgi, saygı, şefkat, adalet, liyakat ve hakkaniyet yoludur . Karaman'da eğitimin daha ileri seviyeye yükseltmek için mücadele edeceğiz .

5. Olağan Genel Kurulu'muzun sendikamıza , Karaman eğitim camiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan (c.c.) diliyoruz. Hepinizi tekrar Şube Yönetim Kurulu adına en içten sevgi ve saygıyla selamlıyorum. " dedi.

Yapılan seçim sonucunda ;

Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanlığı'na,

Ziya HOTAMIŞLI,

Yönetim Kurulu üyeliğine ,

Muharrem KERBALI,

İbrahim KAYSERLİ,

İbrahim PORTAKAL,

Hacı Ali DANIŞ,

Abdurrahman SERİN,

Ahmet YÜZBAŞIOĞLU seçilmiştir.




 

yukarı çık