Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

Çocuklar artık emin ellerde

Çocuklar artık emin ellerde

Türkiye’de 81 ilin yarısında olmayan ve Büyükşehirlerde bile 2 tane ancak bulunan Çocuk ve ergen ruh sağlığı servisi Karaman’da hizmet vermeye devam ediyor.
 
Çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları Türkiye’de gelişmekte olan bir uzmanlık alanı olmakla birlikte birçok şehrin ihtiyacını henüz yeteri kadar karşılanmamaktadır. 
 
Çocuk ve Ergen ruh sağlığı hastalıkları Uzmanı olan Uz. Dr. Ferhat Yaylacı; Karaman Devlet Hastanesi Polikliniğinde 0-18 yaş arası; Bebek,  Çocuk ve gençlerde zihinsel ve ruhsal gelişimini değerlendirilmesi, başlıca çocukluk çağında sık karşılaşılan durumlara gerekli değerlendirme ve müdahaleleri yapmaktadır. Karaman ilinde çocukların gelişimsel sürecinde sık karşılaşılan dönem sorunları eğitimi etkileyen dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, Anksiyete bozukluğu sık karşılaşılan ve çocuk psikiyatrisi alanını ilgilendiren problemler olarak dikkati çekmektedir.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık