Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Doç. Dr. Fatih Yücedağ yılın doktoru seçildi.

Doç. Dr. Fatih Yücedağ yılın doktoru seçildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen, tüm İl’ler de “Yılın Doktoru” seçiminin 2024 yılı çalışmaları yapıldı ve Karaman’da Yılın Doktoru olarak Devlet Hastanesi’nin sevilen Kulak Burun Boğaz Doktoru Doç.Dr. Fatih Yücedağ seçildi.
Her yıl Ankara’da düzenlenen Yılın Doktorları programı bu sene İstanbul’da düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı programa; Karaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, Başhekim Doç. Dr. Halil İbrahim Taşçı ve Yılın Doktoru Doç. Dr. Fatih Yücedağ katılacak.
 
Haber70.com Genel Yayın Yönetmeni Aziz Gür ve Kanal70 Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger, Doç. Dr. Fatih Yücedağ'ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler. 
 
DOÇ. DR. FATİH YÜCEDAĞ KİMDİR?
1982 yılında Karaman’da doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Karaman’da tamamladım. 2007 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Tıp Fakültesinden birincilik ile mezun oldum. Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlığımı tamamlayarak 2013 yılında ihtisasımı tamamladım. 2023 yılında doçentlik ünvanını aldım. 2014 yılından beri Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmaktayım.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık