Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Devlet Hastanesi’ne Anne Dostu Ünvanı Verildi

Karaman Devlet Hastanesi’ne Anne Dostu Ünvanı Verildi

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Kadın ve Üreme Sağlığı Daire Başkanlığınca yürütülmekte olan ‘’Anne Dostu Hastane Programı’’ kapsamında 02.03.2020 tarihinde Bakanlığımız Anne Dostu Hastane Değerlendirme Ekibince ilimiz Karaman Devlet Hastanesi’ne  yerinde değerlendirme yapılmıştır. 
Değerlendirme süreci; Doğum Ünitesi standartlarının, anne ve anne adaylarına sunulan hizmetlerin ve ilgili birimlerde görevli sağlık çalışanlarının bilgi ve becerilerinin değerlendirilmesi sürecinden oluşmaktadır. Bu süreç kapsamında anne oteli ve gebe bilgilendirme okulunun yanı sıra gebelerin güvenli doğum sürecine ilişkin hasta mahremiyetine azami özen gösterilerek dizayn edilen tek kişilik odaların incelemesi sonucunda değerlendirmeye tabii tutulmuştur.
Değerlendirme sonrasında; Değerlendirme Ekibi tarafından  İl Sağlık Müdürümüz Dr. Adnan KURŞUN ve Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ahmet YILMAZ’ a ‘’Anne Dostu Hastane Unvan Belgesi’ takdim edilmiştir.

Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık