15 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

76 MİLYON İNSANI BİRBİRİNDEN ASLA AYIRMAYAN TEK PARTİ BİZİZ

76 MİLYON İNSANI BİRBİRİNDEN ASLA AYIRMAYAN TEK PARTİ BİZİZ

 Karaman Ak parti İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya Karaman Milletvekili Lütfü Elvan, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Kerim Dereli “ 24 Mart 2012 de delegelerin teveccühü ile bir önceki yönetimden bayrağı devr aldık. Bizden önce yapılanları azımsamadık ve küçümsemedik.

Emeği geçenleri şükranla yad ettik. Durmak yok yola devam diyerek bu yarışta AK Partimizin onurlu bayrağını Karaman'da daha yükseklere nasıl dikebiliriz sizlerle birlikte bunun hesabını yaptık. Tüm teşkilat kademelerimizde hızla yapılandık görev taksimatlarımızı yaptık. Bugün geldiğimiz noktada mahalle yönetimlerimiz; sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimize varana kadar başarılı bir şekilde 81 vilayet içerisinde ilk sıralarda yer alıyoruz. Haklı olarak bu beni gururlandırıyor onurlandırıyor. Bugün bu salonda bulunan tüm arkadaşlarımızın desteği ile bunu gerçekleştirdik. Bu teşkilatlarda, hepimizin emeği var, alın teri var,kolay gelmedik buralara.

Aydınlık yarınların Türkiye'sini kurmak için yolumuz ırak; Ama biz yılmadan yolumuza devam edeceğiz. Milletimizin uzun yıllardır özlemini çektiği ve Ak Parti iktidarı ile birlikte teneffüs etmeye başladığı huzur ve mutluluk atmosferinin devamı için biz Ak Partililere tarihi görevler düşmektedir. Çözümsüzlükten yana değil çözümden yana olduğumuzu, bunun için samimi bir mücadele verdiğimizi bir kez daha milletimize ve şehrimize göstereceğiz. Kimseyi ayrıştırmayacak, kimseyi ötekileştirmeyecek, herkesi kazanmaya, herkesimi kucaklamaya gayret edeceğiz. Kanaat önderlerini tek tek ziyaret edip, onların hem dualarını hem de desteğini arayacağız. Biz gücümüzü çözümsüzlüğü muhafaza etmekten alan bir parti olarak görmedik, görmeyeceğiz. Biz gücümüzü köklü ve kalıcı çözümler üretmekten alıyoruz. Biz gücümüzü toplumun sadece belli bir kesiminden değil toplumun bütün kesimlerinden alıyoruz. İşte 81 vilayetin 78'inden milletvekili çıkaran tek parti biziz. Diğer partilerin böyle bir özelliği yok. Türkiye'yi 780 bin kilometrekarelik vatan toprağını, 76 milyon insanı birbirinden asla ayırmayan tek parti biziz. Diğerlerinin böyle bir özelliği yok.” dedi.

 

Sözlerine bölücü terör örgütüne karşı verdikleri mücadeleye'de değinen Dereli” Terörün sona ermesi için bizim kadar samimiyetle, bizim kadar içtenlikle, bizim kadar gayretkeşlikle, cesaretle çalışan, elini taşın altına koyan, bizim kadar bu noktada hakikaten o gayreti gösteren bir başka parti yoktur. Milli birlik ve kardeşlik projesi, işte bunun için büyük bir önem arz ediyor. Milli birlik diyoruz. Bu ne demek- Biz ötekileştirme, ayrıştırma bu tür şeyleri tanımıyoruz. Biz bu milletin tümünü bir, beraber görmek istiyoruz. Kardeşlik diyoruz yani arkadaşın ötesine geçiyoruz. Bu kadar birbirine yakın. Biz bunu söylüyoruz. Halkımız bu meselenin ancak ve ancak AK Parti'nin gayretleriyle, AK Parti'nin politikalarıyla çözülebileceği konusunda hem fikir. Milletimiz, AK Parti'ye inanıyor, AK Parti'ye güveniyor. Bizim bu talepleri, bu inancı boşa çıkartmamız, bu beklentilere halel getirecek, bu güveni zedeleyecek tutumlardan kaçınmamız lazım. Mesuliyetimiz, yükümüz ağır. Ama ciddiyetle bu işin üstüne gidersek, titizlikle bu işi sürdürürsek inanıyorum ki çözüm yolunda olumlu bir netice gelecektir.'' dedi.

yukarı çık