Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

08 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Ali Pınarbaşı; Halkımız Değişime Hazır

Ali Pınarbaşı; Halkımız Değişime Hazır

 Milliyetçi Hareket Partisi  Belediye Başkan adayı Ali PINARBAŞI, yerel seçim çalışmaları kapsamında Özel İdare, Tornacılar odası ve sanayi  esnaflarını ziyaret etti.           

Pınarbaşı’ya ziyaretleri sırasında MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Oktay Yılmaz,Belediye meclis üyeleri, il yöneticileri,  merkez ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.           

Uzun zamandır seçim çalışmalarının devam ettiğini belirten Pınarbaşı, Karaman’lı hemşehrilerimizin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı seçim sonucunun kendileri için şimdiden başarılı bir sonuçla neticeleneceğine inandığını belirtti. 

Pınarbaşı, 30 Mart akşamı Karaman’a Şehrül Emin olmak için her tarafı karış karış dolaşarak  vatandaşlarımızla bir araya geliyor  dertlerini dinliyor, istek ve önerilerini alıyoruz ,diyerek. Halkımızdan aldığımız elektrik gösteriyor ki , Karaman’da  değişim heyecanı herkesi sarmış durumda. Bizde vatandaşımızın  bu güler yüzüne, bizlere göstermiş oldukları  teveccühe layık olabilmek için gayretlerimizi son güne kadar sürdüreceğiz. Takdir Cenab-ı Allah’tan destek vatandaştan olacak diyorum, dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık