Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

08 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

BİZ YARIŞA DEĞİL HİZMETE ADAYIZ

BİZ YARIŞA DEĞİL HİZMETE ADAYIZ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Oktay Yılmaz Sudurağı Belediye Başkan Adayı ve Karaman Belediye Başkan adayı Ali Pınarbaşı gazetemizi ziyaret ettiler.

İl Başkanı İsmet Hatipoğlu; “Karaman Belediye Başkan adayımız Ali Pınarbaşı ile birlikte seçim çalışmalarımızı teşkilatımız tarafından yapılan proğram çerçevesinde yürütüyoruz. Hergün çeşitli kurum, Sivil Toplum Örgütleri ve Esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Adayımız Ali Pınarbaşı’ya vatandaşlardan büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz ve 30 Mart Yerel seçimlerinde Karaman’da partimizin zaferle çıkacağından eminiz.” dedi.

 MHP Karaman Belediye Başkan adayı Ali Pınarbaşı da yaptığı açıklamasında; “30 Mart Yerel Seçimleri için parti teşkilatımız ile birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İl Başkanımızın dediği gibi gittiğimiz her yerde şahsıma ve partime yoğun bir ilgi ve destekle karşılanıyoruz. Bu ilgi ve desteğin Karaman’ın Belediyecilikte hizmete susamışlığının bir göstergesi olarak algılıyor ve bu desteği boşa çıkarmama adına çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.

Karaman’a vizyon kazandırma adına, bir marka şehir yapma adına, oluşturacağımız kadrolarla çok önemli projelerle hemşerilerimizin karşısına çıkacağız.

1989 Yılında Karaman’ın İl olmasına emek veren, kararın altına imza koyma onurunu yaşayan biri olarak, Karaman’ı Türkiye’nin örnek bir Marka Şehri yapmak için yola çıktık ve Karamanlı hemşerilerimiz ile el ele bu amaç için çalışacağız.

 Özellikle sizin aracılığınız ile şunu belirtmek istiyorum. Karaman’da var olan Siyasi Olgunluğun bu seçimlerde de olacağına inanıyoruz ve diğer seçimlerdeki huzurun daha da artırılması adına MHP olarak diğer Siyasi Partilere bir teklif sunarak, Karaman’da seçimlerde çevre ve gürültü kirliliği oluşturulmaması için, parti binaları dışında Seçim Büroları açılmamasını, konvoy oluşturulmamasını Anons Araçları (mitingler hariç) önereceğiz. Bu konuda diğer partileri de destek vereceklerine inanıyoruz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık