15 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

CHP İL Başkanı ERTUĞRUL CNR Fuarına 40 Muhtarla katıldı

CHP İL Başkanı  ERTUĞRUL CNR Fuarına 40 Muhtarla katıldı

 Belediyeler Proje ve Hizmet Fuarı “KENTİNE GÜVENEN KENTLER” buluşması İstanbul CNR Fuar merkezinde gerçekleşti.Sosyal Demokrat belediyelerin seçilmiş 500 Projesinin tanıtıldığı fuara projeleriyle katılan 61 belediyemiz 5 gün boyunca CNR İstanbul’da vatandaşlarla buluştu .

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açılış konuşmasında, “Belediye başkanlarının temel görevi sorunları çözmektir. Bugün sosyal demokrat belediyeler sosyal hizmet günleri. Bugün önemli bir gün. İktidar yurttaşı tehdit ederek siyaset yapmaktan çekinmiyor. ‘CHP’li belediyeyi seçersen yatırım alamazsın’ diyor. AKP bunu sözde de bırakmıyor. Soruşturmalar, davalar ve itibarsızlaştırma operasyonları sürdürülüyor. Ancak bütün baskılara rağmen CHP’li belediyeler adam gibi hizmet veriyor. Kentlerine güveniyorlar. İşte bunu göstermek için, bu organizasyonu düzenledik. Bizim belediyelerimiz hizmet verdikleri kente ve yurttaşlarına güveniyorlar. Bir CHP’li kentin belediyesine ayak bastığınızda özgürlüğü görürsünüz. CHP’li Belediye Başkanları birer kahraman. Çünkü sabahın köründe tutuklanma riski ile çalışıp hizmet veriyorlar dedi.

Kartal Belediyesinin ev sahipliğinde İlimiz ve İlçelerinden 40 Muhtarımız İl Başkanımız Ahmet Ertuğrul Başkanlığındaki bir heyetle İstanbul’a giderek fuarda sergilenen projeleri inceleme fırsatı bulmuş,Çarşamba günü akşam yemeğinde ise Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşmuşlardır.Kartal Belediyesine ve Belediye Başkanımız Opr.Dr.Altınok Öz’e gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.Ayrıca gezimize katılma onurunu bizlere veren tüm Muhtarlarımıza da teşekkür ederiz.

yukarı çık