14 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

HASTANE YIKIMINA BiR TEPKi'’DE MHP İL BAŞKANI HATİPOĞLU’NDAN

HASTANE YIKIMINA BiR TEPKi'’DE MHP İL BAŞKANI HATİPOĞLU’NDAN

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İl Başkanı İsmet HATİPOĞLU “ Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yıkılmamalı Dal Hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmeli “dir.
 
Karaman halkının çaba, gayret ve katkıları ile yapılan ve 2000 yılında hizmet vermeye başlayan Doğum ve Çocuk Hastanesinin, yeni hastanenin hizmete girmesiyle TOKİ ye devredileceği ve Toki Tarafından da yıkılacağı söylentileri halkımızı üzmektedir.
 
Civar İl ve İlçelerden de hastaların şifa bulmaya geldiği Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinin Toki tarafından yapılan yeni hastaneye yakın olması, büyümekte ve gelişmekte olan İlimizde dal hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmesinin uygun olacağı inancındayız. Oniki yıl gibi bir mazisi olan hastanenin yıkımı halkımızın emeklerinin de yıkımı olacaktır. TOKİ ye verilmemeli , dal hastanesi statüsünde hizmet vermeye devam etmeli, Halkımızın bu konu üzerindeki duyarlılığı göz ardı edilmemelidir.
Buradan değerli karamanlı hemşehrilerime sesleniyorum. Dişiniz ve tırnağınız ile yaptığınız bu hastaneye sahip çıkın. TOKİ ye verilmemesi konusunda duyarlılığınızı gösterin. Konuyu gündemde tutun ,Yoksa yarın çok geç olacaktır.
Tüm Karamanlı Hemşehrilerime selam ve saygılar sunuyorum.
İsmet HATİPOĞLU
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı
yukarı çık