15 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

MHP K.KARABEKİR’DE MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİNİN STARTINI VERDİ

MHP K.KARABEKİR’DE MAHALLİ İDARELER  SEÇİMLERİNİN STARTINI VERDİ

 MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Tüm İl ve Merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kalabalık bir heyetle geldiği Kazımkarabekir İlçesinde Günün siyasi gelişmelerine kısaca değindikten sonra konuşmasına şöyle devam etti.

" Cenab-ı Allah’a kutlu davamız yolunda bizleri yeniden buluşturduğu için şükrediyorum. Hepinizi en içten duygularımla, sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.
Bugün buraya; Kazım Karabekir Paşamızın memleketine sizlerle dertleşmek, meşveret etmek ve gönüllerimizden geçenleri paylaşmak için geldik. Bugün buraya; Milliyetçi Hareket Partisi'nin Mahalli İdareler Seçimleri için yapacağı çalışmaları başlatmak ve ilk adımı atmak amacıyla toplandık. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'ne bugünden itibaren yaklaşık 14 ay kalmıştır. Bugün itibariyle seçim startını veriyorum
Başarıya ulaşmak, zafere varmak için bu süre zarfında çok çalışacağız. Bunun için önümüzdeki süreyi, bundan sonraki süreci çok iyi değerlendireceğiz, Allah'ın izniyle gevşemeyeceğiz ve yavaşlamayacağız. Fitne ve fesada asla müsaade etmeyeceğiz. Birliğimizi beraberliğimizi ve dirliğimizi kimse bozamayacak.
Buna asla izin vermeyeceğiz çünkü işimiz zor, yapacaklarımız fazladır. Milliyetçi Hareket Partisi, Mahalli İdareler Seçimleri için bugünden itibaren ayaktadır, bugünden tezi yok iştah ve hevesle yola çıkmaktadır. Dün olduğu gibi bugünde Başbuğumuzun emaneti Üç Hilalli bayrağımızı daha yükseklerde dalgalandıracağız “ dedi.





yukarı çık