18 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Recep Konuk Net Konuştu “Biz Vaat Etmeyiz Sadece Yaparız”

Recep Konuk Net Konuştu “Biz Vaat Etmeyiz Sadece Yaparız”

Recep Konuk "Bölgenin kalkınan şehri Karaman'dır. Bu kalkınmayı sağlayan eski Ulaştırma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'a Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çalışkan'a çok teşekkür ediyorum. Onların gayreti bizlere daha fazla çalışmayı gösteriyor. Tabii eski belediye Başkanlarımız Ali Kantürk'e ve Kamil Uğurlu'ya teşekkür ediyorum. " dedi. 
Kendisinin nutuk atan bir yapıya sahip olmadığını boş boş vaat etmeyi sevmediğini söyleyen Milletvekili adayı Recep Konuk " Biz gösteriş meraklısı insanlar değiliz, vaat etmeyi sevmeyiz işimiz yapmak. Görev aldığım birlikte milyon dolarlık yatırımlar gerçekleştirdik artık Karaman a yatırım yapma zamanı. Sayın Mevlüt Akgün'e de sesleniyorum sizin için emeklilik yok! Beraber çalışacağız bizim emekliligimiz olmaz görev bitti diye kenariya çekilmeyecez." Dedi.
Karaman'da 3 milletvekili çıkarılırsa üçünü de Ak Parti nin rahatlıkla alabileceğini söyleyen Recep Konuk " Allahın izniyle Ak Parti Karaman'da büyük bir zaferle çıkacak sayın Recep Şeker siz kesin olarak zaten çıktınız, üçüncü aday olsa onuda alırdık." Dedi.
 

Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz. 

yukarı çık