15 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI KAMALAK KARAMAN’DA

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI KAMALAK KARAMAN’DA

 Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi’nin Karaman’da düzenlediği teşkilat içi eğitim toplantısına Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’da katıldı. Anadolu Gençlik Derneği üyelerin mücahit Kamalak, sesler ile karşıladığı Kamalak, burada yaptığı konuma da salondakilere seslsnerek milli görüşün ne olduğunu mutlaka bilmeniz lazım dedi.

Bizim sistemimizin bin 400 küsur yıl önce mağazettiği noktaya henüz batı alemi erişemedi diyen, Kamalak, ‘Bizim bir takım gafiller ise tam 54 yıldan buyana batı birliği Avrupa birliği diye didinip çırpınıyorlar. Başbakanımız başbakanlığının 10 yılında batı alemine sitem ediyor. Bizi 54 yıldır kapınızda bekletiyorsunuz diye. Milli görüş 40 yıldan buyana diyor ki batıdan hayır gelmez. Girseniz ne olacak. Çünkü bizim sistemimiz Milli görüş sistemi batı sistemiyle mukayese edilemeyecek kadar üstündür dedi.

2 gündür devam eden toplantıya, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asıltürk, Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, Ekonomi ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Başkan Yardımcısı Baki Öztürk ile Türkiye’nin 81 ilinden gelen Anadolu Gençlik Derneği üyeleri katıldı.








yukarı çık