Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

81 İLDE AYNI ANDA

81 İLDE AYNI ANDA

 Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak Yaz etkinliklerinin başlangıcını temsilen " Nerede Hareket Orada Bereket" sloganı ile her yaştan vatandaşın iştirakinin sağlanacağı bir etkinlik programı gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 28 Nisan 2013 pazar günü saat 10.00’ da Kemal Kaynaş Stadyumunda İlimiz Halkının ve gençlerinin katılımı ile sportif etkinlikler, yürüyüş ve yarışmalar düzenlendi.

Etkinliklerde İzcilik, Atletizm,Yüzme,Güreş, Okçuluk, Basketbol, Judo, Jimnastik branşlarında eğitim alan sporcu gençlerimiz aileleri ve yerel halkın katılımı ile gerçekleştirilen programımız ilk olarak yürüyüş ile başlamıştır. Programımızın devamında atletizm yarışları, İl Müdürlüğümüz bünyesinde açılan branşlarda eğitim alan gençlerimizin gösterileri ile devam etmiştir.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran yaptığı açıklamada;  Nerede Hareket Orada Bereket projesi kapsamında  İlimizde coşku içerisinde sportif etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan aldığımız güç ile Sporun ve Sporcunun Adresi olan İl Müdürlüğümüz sportif, sosyal ve kültürel içerikli projeleri gerçekleştirmeye devam edecektir. “Güçlü Yarınlar İçin" proje hazırlama ve uygulama çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir bu bağlamda bugün burada bizlerle olan Antrenörlerimize, Sporcu gençlerimize ve çok değerli ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyor,  “İşimiz Gençlik Gücümüz Spor” olacaktır dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık