12 Mayıs 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

Bu Yaz Spora Başlamalısın Projesi Kapsamında Biskot'un Çocukları Spor İle Büyüyecek

Bu Yaz Spora Başlamalısın Projesi Kapsamında Biskot'un Çocukları Spor İle Büyüyecek

 Çocuklarımızın yaz aylarındaki vakitlerini daha verimli geçirebilmesi için 'Bu yaz mutlaka spora başlamalısın' sloganıyla yaz spor okullarının kapılarını sonuna kadar açan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İlimizde sporun gelişmesi, daha geniş kitleye hitap etmek ve gençlerin spora yönelmesini sağlamak amacıyla Biskot Bisküvi San. ve Tic.A.Ş ile işbirliği içine girdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, bu kapsamda şirket çalışanlarının çocuklarını yaz spor okulları kapsamında spora yönlendirecek.

​Biskot Bisküvi San. ve Tic. A.Ş yönetim kurulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak çalışarak bünyesinde çalışan işçilerin çocuklarına sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak ve yüksek kalitede oyun, spor ve fiziksel etkinliklere erişimlerini arttırmak, spor sayesinde toplum bağlantısını güçlendirmek, çocuk ve gençlerin özgüvenini arttırmak ve ilimize sporun yükselen grafiğini daha da yükseltmek için yeni yeteneklerin keşfedilmesini hedefliyoruz.

​Bu işbirliği çocuklarımız yaz spor okullarında alanlarında uzman antrenörler ile spor yapma imkanı bulacaklar ve çeşitli branşlarla tanışıp sporcu olma imkanı kazanacaklardır.

yukarı çık