12 Mayıs 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

GENÇLİK MERKEZLERİ, ŞEHİTLERİ ANDI

GENÇLİK MERKEZLERİ, ŞEHİTLERİ ANDI

 Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün toplantı salonunda düzenlenen programa Karaman Gençlik Merkezi sorumlusu Fahrettin Bozkaya, Abdürrahim ilköğretim okulu öğretmeni Kazım Aktaş, İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi personeli, Gençlik Spor Kulübü izcileri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemini taşıyan sinevizyon gösterimi ve Karaman Gençlik Merkezi halk müziği ekibi tarafından okunan Çanakkale türküleri ile devam etti. Karaman Gençlik Merkezi ve tiyatro ekibi üyesi Ahmet Sakallı’nınseslendirdiği “Çanakkale Şehitleri” isimli şiiri salondaki izleyicilerden büyük alkış aldı. Sergilenen şiir salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. İki saat süren anma programı izleyenlerin alkışları arasında son buldu.

Programın düzenlendiği Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen program sonrasında açıklama yapan Gençlik Merkezi sorumlusu Bozkaya, ‘Gençlik merkezleri olarak bu anlamlı günde şehitlerimizi gençlerimiz ile birlikte analım istedik. Gençlik merkezlerimiz tarafından oluşturulan halk müziği ekibi, şiir dinletileri, sinevizyon gösterimleri ile o günleri gençlerimize daha iyi anlatabilmek için çalıştılar. İzleyicilerden de büyük beğeni aldıklarını gördük. “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anma” programı Karaman Gençlik Merkezimiz ve Piri Reis Gençlik Merkezlerimizde düzenlediğimiz etkinliklerle şehitlerimizi andık” dedi.

Program sonunda gençlik merkezi liderlerimiz ve üyelerimiz küçük paketler halinde hazırladıkları küçük ekmek parçası ve zeytini programda yer alan katılımcılarımıza takdim ettiler.








yukarı çık