Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN BELEDİYESPOR 3 - MERSİN MESKİ 1

KARAMAN BELEDİYESPOR 3 - MERSİN MESKİ 1

 Ligin ilk yarısında da rakibini deplasmanda deviren Karaman Belediyespor, puanını 35’e yükseltirken, Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor 36 puanda kaldı.

 Maça hızlı başlayan Karaman Belediye Spor, henüz maçın 4. dakikasındayken Yusuf Kılıç’ın attığı şık golle 1-0 öne geçti. 22.dakikada gelişen ani Karaman Belediyespor atağında Erman-Erdal rakip savunmayı ikiye bir yakaladı ve Erman’ın pası ile buluşan Erdal’ın şutu direkten geri geldi. 28.dakikada bu defa Samet’in vuruşu üst direkten döndü.

45.dakikada Erdal’ın ceza alanına pasını iyi takip eden Samet durumu 2-0 yaparken ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

 İkinci yarıda ev sahibi takım farkı artırmak, rakip takım ise gol için mücadele etti. 78.dakikada konuk takımın kazandığı ceza ataşında Erman’ın ceza alanına gönderdiği topu iyi takip eden Koray kafa ile skoru 2-1’e getiren golü kaydetti. 90. dakikada Karaman Belediye Spor’lu futbolcu Tayyar’ın ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Erman kafa ile attığı gol ile maçın sonucunu ilan etti ve Karaman Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediye Meski’yi 3-1 mağlup ederek 8.’lik deki yerini korudu.

















 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık