13 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Karaman'da Yaz Spor Okulları'nda Antrenmanlar Devam Ediyor

Karaman'da Yaz Spor Okulları'nda Antrenmanlar Devam Ediyor

 Yoğun talebin olduğu ücretsiz yaz spor okullarında çalışmalar sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Kayıtların devam ettiği yaz spor okullarında çocuğunu göndermek isteyen velilerin, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü idare binasında,1 adet fotoğraf ve kayıt formu ile ÜCRETSİZ bir şekilde kayıt yaptırabileceklerdir.

 

İl Müdürlüğümüze bağlı tesislerde yapılan çalışmalarda antrenörlerimiz tarafından seçilen yetenekli çocuklarımızın seçimi yapılarak sporcu gruplarına kaydırılmakta ve branşlarımızın altyapılarını güçlendirmeye devam etmekteyiz. Kurumumuz bünyesinde açılan yaz okulları dışında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Bakanlığının iş birliğiyle imzalanan protokol çerçevesinde Yaz Kur'an Kurslarına katılan çocuklarımıza da yine 17 branşta Ücretsiz olarak sportif etkinliklerimiz devam etmektedir.

 

İlimiz Kurumumuz bünyesi dışında çeşitli isimler altında açılan gerek kulüp ve gerekse derneklerin açmış olduğu yaz kursları ile hiçbir organik bağımızın olmadığını belirtir,

Tüm Kamuoyunun bilgilerine sunarız.



yukarı çık