Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

03 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

SAĞLIKÇILAR KIYASIYA MÜCAHADELE EDİYOR

SAĞLIKÇILAR KIYASIYA MÜCAHADELE EDİYOR

 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Karaman Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonlarının artırılması, sağlık çalışanlarının kaynaşmalarının sağlanması amacıyla organize edilen Tıp Bayramı Voleybol Turnuvası Yunus Emre Kapalı Spor Salonunda Karaman İl Sağlık Müdürlüğü ve Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi takımlarının karşılaşması ile başladı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçta karşılaşmayı İl Sağlık Müdürlüğü 3-0 kazandı.

Ardından yapılan Karaman Halk Sağlığı Müdürlüğü - Karaman Devlet Hastanesi takımlarının karşılaması ise Karaman Devlet Hastanesi 3-0 kazandı.

Yapılan açıklamada ise “Müsabakalar çok eğlenceli, heyecanlı, neşeli bir ortamda gerçekleşiyor. Fikstür kapsamında müsabakalar devam edecektir. Tüm sağlık çalışanlarını ve halkımızı müsabakaları izlemeye davet ediyoruz. Tüm Takımlara Başarılar Dileriz.”denildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık