Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

SPOR İL MÜDÜRLERİ KARAMAN’DA

SPOR İL MÜDÜRLERİ KARAMAN’DA

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlerinin bölge toplantısı ilimizde gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından , bölgelere ayrılan il müdürleri düzenli olarak her ilde toplantı yaparak, sporun sorunları ve yapılması gerekenleri masaya yatırılması talimatının ardından daha önce Konya, Burdur, Isparta’da gerçekleştirilen il müdürleri bölge toplantısının bir ayağı Karaman’da yapıldı.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’ün koordinatörlüğündeki toplantıya, Genel Müdürlük Yatırım daire başkanıda iştirak etti. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu’nun ev sahipliğindeki toplantıda il müdürleri öğleye kadar Mesut Grand otelde ilk bölümü tamamladılar. Öğleden sonra ise Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğüne gelen , Konya, Isparta, Burdur, Nevşehir, Aksaray spor il müdürleri tesisleri gezdiler ve görüş alışverişinde bulundular.


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık