Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN 23 NİSAN MESAJI

 Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 23 Nisan Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla kutluyoruz. Geleceğin büyükleri çocuklarımızın coşkusunu ve sevincini paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.
Sevgili Çocuklar,
Atatürk’ün sizlere bayram olarak armağan ettiği bu anlamlı gün, milletimizin gurur ve coşku günüdür. Sizler ülkemizin geleceği, milletimizin umudusunuz. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız. Sizlerin başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmanızı istiyoruz. Bu amaçla da bizler, yaşadığımız şehir Karaman’ı geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. 
    Dünya’nın her zamankinden daha fazla barışa ve diyaloga ihtiyaç duyduğu bu günlerde inanıyorum ki Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız barışa ve diyaloga katkı sağlayacaktır. Tüm insanlığın ortak amacı olan, barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması, siz çocuklarımızın eseri olacaktır. Sevgi dolu yüreğiniz, hoşgörünüz ve iyi niyetiniz barışın temelini oluşturacaktır.
    Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyor, sizleri sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık