Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

 "Miraç; Peygamber Efendimizin, Yüce Allah'ın sonsuz kudreti ile önce Mescid-i Aksa'ya, oradan da semaya yaptırılan hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilimizin sevgi ve birlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyor ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimizin Miraç Kandili'ni kutluyorum. 
Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV), insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan kendimizi temizleyelim.
Millet olarak içerisinde büyük hikmetler barındıran ve mübarek Ramazan’a bizleri bir adım daha yaklaştıran Miraç Kandili'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Miraç Kandili’ni kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık