19 Mayıs 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

Gevher Hatun Koleji “Herkes O’nu Okuyor”da da Zirvede…

Gevher Hatun Koleji “Herkes O’nu Okuyor”da da Zirvede…

 Gevher Hatun Koleji, ilkokul ve ortaokul düzeyinde 11.600 öğrencinin girdiği sınav da tüm sınıflar düzeyinde oldukça başarılı bir sınav verdi.

2. sınıflarda Halil KÜÇÜKER il 1.si, Mustafa Said YILDIRIM il 2.si,  Ahmet Sami ÖCAL il 3.sü olup, 8 öğrencimiz ödül almıştır.

3.sınıflarda Bedirhan ASANAKUTLU il 1.si, Ahmet Harun YALÇINDAĞ il 3.sü olup, 9 öğrencimiz ödül almıştır.

4.sınıflarda Berra YILDIZBAŞ, Nazlıcan ASANAKUTLU soruların tamamını doğru yaparak il 4.sü ve il 5.si olup ( doğum tarihine göre ) 7 öğrencimiz ödül almıştır.

5.sınıflarda Hasan Hüseyin ÇELİK il 2.si, Berkant TOKGÖZ il 3.sü olup, 9 öğrencimiz ödül almıştır.

6.sınıflarda Osman Kaan DURU il 2.si olup, 7 öğrencimiz ödül almıştır.

7.sınıflarda Mustafa Talha ARIKAN il 1. Olmuştur.

Okulumuz öğrencileri il çapında 41 derece alarak okul olarakta kurumsal bir başarıya imza atmışlardır.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre Başkanımız Rümeysa ÇALIK” ta “Herkes Onu Okuyor” kitap okuma sınavında öğrencilerimizin başarısı bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Hem yaptığımız çalışmaların karşılığını almamız, hem de çocuklarımızın Efendimiz (sav) hayatını öğrenmeleri noktasında gösterdikleri başarı bizi çok sevindirmiştir.” dedi

Okul Müdürü Tanju YILDIRIM “Herkes Onu Okuyor” kitap sınavının Efendimiz (sav) hayatını konu alan bir sınav olduğu gibi çocuklarımızın ömür boyu ihtiyaç duyacağı çok önemli bilgileri elde edebilecekleri bir çalışmadır. Bu yüzden başarılı olan öğrencilerimiz hem Efendimiz (sav) in hayatını öğrendiler, hem de bunun karşılığında hediyeler kazandılar bu onlar için de bizim içinde çok anlamlı oldu.

Bu çalışmalarda emeği geçen Din Kültürü Zümre Başkanı Rümeysa Çalık,  Eğitim danışmanlarımıza ve sınıf öğretmenlerimize teşekkür eder , başarılarının devamını dilerim” dedi.  

yukarı çık